tiistai 26. syyskuuta 2017

Kazan ekaa päivää

Venäjän matkailua - moneskohan osa menossa, mutta Kazanissa Tatarstanian pääkaupungissa ollaan.

Jossakin kehuttiin hotlan aamupalaa runsaaksi ja jotain muutakin. Riippuu vähän siitä mihin on tottunut... Parempi kuin ei mitään ja huomiseksi ostettin jo omaa lisää mukaan - nyt on omasta takaa juustoa, yoghurttia ja patonkia...

Melkeinpä huvittavan aamupalan jälkeen kohti Kremlin aluetta ilman paikallista valuuttaa. On muuten edullisempaa, joskin löytyi se pankkiautomaattikin jostan vähän iltapäivän puolella.

Remppaa pukkaa vähän joka suunnalla täällä ja vanhaa kunnostetaan ja on kunnostettu. Hienossa kunnossa monet vanhat rakennukset. On kierretty taas moskeijoita ja kirkkoja, toinen toistaan hienompia. Museokierrosta on kans jatkettu, vaikka kotimainen museokortti ei käy täällä.

Ruokaakin syötiin ja löydettiin meille sopiva opiskelijamesta. Oli muuten täällä olevan kapselihotellin vieressä kävelykadun varrella, niin kuin Moskovassakin. Melko edullinen sanoisin, kun otettiin salattia, keittoa, piirakkaa, lihapullia, jauhenlihapihiviä ja paistettuja perunoita - 395 RUB - 6 EUR kahdelta yhteensä. Tää oli vaan yhdellä vishyllä.

Keli vaihteli päivän mittaan useaan kertaan kylmästä lämpimään. Ja kuivasta kosteeseen. Aurinkoisesta pilviseen. Ei kuitenkaan haitannut, vaikka lämmin olis tietysti mukavamapaa, mut onneksi sadetta ei tullut kuin pari pikku ripausta.

Melko kevyellä aloitettiin ja päästiin 28000 askeleeseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti