keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Italia-Sveitsi-Lichtestein-Itävalta-Saksa





Comosta suunnattiin kohti Sveitsiä, olihan meillä jo vinjetit maksettuna edellisen läpiajon takia, joten jo senkin takia piti ajaa Sveitsi uudelleen läpi toiselta reunalta. Taas suunnattiin Alpeille, nyt Sveitsin, ja maisemat taas huikaisevia.

Ilma alkoi taas viileneen kun noustiin ylöspäin ja samalla lumi lähenemään. Ajettiin siitä San Bernardinon tunnelin kautta kohti Saksaa. Se oli pisin matkalle sattunut tunneli, reilut 6 kilsaa.

Tunnelin läpi kun päästiin, niin ilmassa tapahtui selkeä muutos ja pilviä oli taivas täynnä ja kosteutta ilmassa. Sadeasut päälle, no onneksi niitä ei sateen takia tarvittu paljoa mutta ilman viileyden takia kylläkin.

Matkalla poikettiin Lichtensteinin kautta pikku lenkki, jotta saatiin samalla yksi maa lisää. Sieltä takaisin vielä Sveitsiin josta Itävallan kautta Saksaan.

Saksassa ajettiin Ulmin lähelle pikkukylään ja siellä majoituttiin kivaan ystävällisen ja avuliaan perheen omistamaan Gästhauseen, jolla oli vielä erillinen oma saunaosasto viereisessä talossa. Ja saunahan kelpasi meille kylmän ajopäivän päätteeksi.
-------
//vekkari//
Blog: weccary.blogspot.com
-------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti