tiistai 25. kesäkuuta 2013

Montpellier-Embrun




Montpellieristä suunnattiin kohti Du Verdon konjonia. Alkumatka ajettiin motaria, jotta päästiin etenemään.

Ja nyt se tapahtui - me ohitettiin kaksi moottoripyörää motarilla... Muuten on ohitettu vain parkissa olevia mopoja. Saatiin samalla heilauttaa oikeaa jalkaa ja moikata mennessämme ohi.

Parin sadan jälkeen siirryttiin pienemmälle tielle ja suunnattiin pikku kylien kautta kohti konjonia. Ja kyllä kannatti, aivan uskomattoman hienot maisemat useiden kymmenien kilometrien matkalla. Ei pysty sanoin kuvailemaan miten mahtavat on näkymät. Tie kulkee pitkin kanjonin reunaa välillä kalliokielekkeiden alla, jotka nousevat useita satoja metrejä ylös tai putoavat alas virtaavan veteen.

Sieltä otettiin vielä suunta navigaattorilla Torinoon ja vaihtoehdolla lyhyin reitti. Sekin kannatti, joskin nyt alkoi matkanteko kestämään ja kilometrit ottamaan aikaa. Vvälillä ajettiin korkealla lumihuippuisten vuorien ympäröiminä ja välillä taas tiputettii alas laaksoon mutkaisia serpentiinejä. 

No, Torinoon saakka ei päästy, kun jo alkoi kaivata pidempää yön yli breikkiä. Ja hotelli löydettiin reilun kilometrin korkeudesta, Embrunista.

-------
//vekkari//
Blog: weccary.blogspot.com
-------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti