maanantai 30. huhtikuuta 2018

Chisinau

Chisinauta kierrellen aamusta iltaan auringon paahtaessa pilvettömältä taivaalta. Tänään oli jo sellainen fiilis, että välillä kuljettiin katujen varjoisella puolella-ihan vaan auringon takia. Ja vaikka aurinkorasvaa tuli laitettua, niin "red neck" onnistui jälleen.

Aamusta trollikkaan ja kohti juutalaisten hautausmaata. Hyvin löytyi kaupungin laidalta, joskin koitettiin väärää kautta sisään ja kierrettiin väärään suuntaan isoa korttelia melkein tunti.

Sieltä jatkettiin matkaa kohti seitsemän kerroksista tornia, josta näkymä kaupungin yli. Tai niin ainakin kirjoituksissa luvattiin-kas kun paikka oli kiinni ja näky jäi näkemättä.

No, matkaa jatkettiin ja poikettiin välillä maistelemaan Jerusalemin salaattia ja Angnus Burgeria kera pasilikasitruuna juoman. Hyvää ja maittavaa.

Siitä suunta kohti WW2 Victory Memorial and Ethernal Flame monumenttia. Neuvostomallinen monumentti Toisen Maailman sodan uhreille.

Välillä käveltiin ja välillä ajeltiin trollikoilla. Kaikkea tuli nähtyä muutaman päivän aikana ja pongattua pari uutta valtioita tai ainakin yksi virallinen ja toinen vähemmän virallinen. Oliskohan nyt päästy 57.

Huomenna aamusta kohti Istanbulia ja sieltä vauhtia koti kotia. Illaksi kotiin, vaikka ei Finskillä tullakaan.

Näillä juomilla koti Vappua. Hauskaa Vappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti