sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Golfia ja oopperaa Moldovassa

Aamupäivällä golfia ja illalla opperaa oli tämän päivän ohjelmana.

Aamupalan jälkeen suunta kohti Moldovan ainoata golfkenttää ja -clubia. Sama taxikuski oli taas käytössä ja löydettiin perille.

Kenttänä oli rangen ympärille rakenneltu 3 reikäinen pelipaikka, 2 reikää par3 ja 1 reikä par4. Täyssetti mailoja mukaan ja baanalle. Piti olla leftiä ja rightiä, mutta leftistä löytyi vain putteri, joten mulla oli puttava caddy mukana. Auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta pelattiin kolme rundia vaihtelevilla kokoonpanoilla. Eka kiekka ja paikallinen pro oli mukana, toka kierros ja managerikin liittyi mukaan ja sitten kolmannelle kierrokselle mukaan tuli vielä pron tunnille tullut kaveri. Mukavaa seuraa kaikki ja tulihan pelailtua täälläkin. Ehkä golfmatkaa ei tänne kannata suunnitella. Lähimmät kentätä löytyvät Kiovasta ja Bulgariasta Mustan meren rannalta, matkaa n. 500km. Koko lysti kustansi 500 paikallista eli 25e.

Paluu hotellille ja sen jälkeen suuntana keskusta, nyt trollikalla (2 leitä/hlö). Vähän syötävää ennen ooperan alkua.

Oopperana oli Secret Marriage ja mitään en ymmärtänyt, mutta hienosti jaksoin😀 kaksi ja puoli tuntia. Vähän ennen loppua lähdettiin, kun eivät osanneet lopettaa ajoissa. Siis kulttuurikin on hoidettu tän päivän osalta.

Eiköhän siinä ne tärkeimmät tullut...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti