tiistai 19. helmikuuta 2013

Antalyan kierros

Ei näyttänyt eilinen teksti kulkeutuneen tänne asti. Yhteydet ei oikein pelanneet täältä Siam Elegancesta.

Aamusta oli taas kasilta lähtö hotellilta, joten ei sitä aamulla jäädä sänkyyn löhöilemään.



Ensimmäisenä oli vuorossa kulta- ja jalokivitehdas, jossa lyhyt esittely toiminnasta melko selkeällä suomella ja sen jälkeen tutustuminen myynnissä oleviin tuotteisiin, jes. Myyjiä riitti taas melkein oma jokaiselle jotka yliaktiivisena yrittivät esitellä koruja. Kun kysyt jonkin tuotteen hintaa, niin välittömästi sivuhuoneeseen keskustelemaan asiasta. Ja sit homma alkaa taas kestämään.

Me kysyttiin kaulakorua, joka oli täynnä timantteja mutta olisimme halunneet siitä hinnan ilman timatteja ja ketjua, siis pelkkä riipus. Kaikkik onnistuu mutta 14 vai 18 karaatia, ok moment. Siinä sitä samoja asioita kävi kyselemässä muuttama heppu ja ennen kuin saatiin mitään arviota hinnasta, niin kait siina taas reilut 20 minsaaa hurahti. Ja sittenkin hinta oli ihan järkytys 3820 ekee, siis valkokultainen kaulariipus, ilman nollaa olis vielä jotenkin ymmärtänyt. Lähde nyt siitä sitten tekemään jotain kauppaa... ei lähdetty.

Seuraavaksi ajettiin nahkatakkikauppaan ja sama homma. Nyt meille esiteltiin oikein muotishow, jonka jälkeen kauppoja tekemään. Hyvännäköisiä takkeja oli monia mutta hinnat oli taas ihan pilvissä josta eka alennus oli jotan 70 pinnaa mutta vieläkin hintaa jäi yli 700 ekee.

Kello oli puolenpäivän tienoilla kun nämä pari puulaakia saatiin pois päiväjärjestyksestä. Sitten sitä päästiin jo syömään ennen kuin saisimme omaa aikaa kaupungilla kietelyyn.

Vielä muutaman juttu yhdessä, poikettin moskeijassa ja tapaamispaikka missä nähdään parin tunnin päästä ja missä mitäkin on ja .... Nyt saatte pari tuntia shopping time.

Basaareilla oli kaikki maailman muotimerkit tarjolla ja taas kovaa kaupustelua mutta pikaisen läpi kävelyn jälkeen me suunnattiin kävelykatya pitkin keskustaan ja kierreltiin ns. normikaupppoja.

Illaksi tulimme Belekin lähelle Siam Eleganceen, ihan tyylikäs hotelli mutta huonot datayhteydet.


1 kommentti:

  1. Oiskohan edullisesti saatavissa turkkilainen teelasi, sellainen tulppaanilasiks kutsuttu. Sellaisen voisit tingata edulliseen hintaan... =)

    Tai loppuuko jo aika, paluumatka kohta edessä.

    H

    VastaaPoista