tiistai 19. helmikuuta 2013

Free time-last day

Tänään saatiin nukkua niin pitkään kuin halusimme kun ei ollutkaan enää ohjattua toimintaa, siis heräsimme vähen ennen seiskaa.

Aamupalan jälkeen lähdimme paikallisbussilla läheiseen kylään, Serickiin. Reilu puolentunnin ja 3 Liiran hintaisen matkan jälkeen olimme perillä kylässä, joka vaikutti ihan tavalliselta turkkilaiselta kylältä ilman mitään turistihössötyksiä.

Paluumatkalla jäimme bussista keskellä maaseutua pienessä kylässä, jossa oli muutama kymmenen taloa traktoreineen, lehmineen, lampaineen, kukkoineen, kanoineen, kissoineen, koirineen ja paikallisine mummoineen sekä pappoineen joita ympärillä oleva kehitys ei olwe vienyt mennesssään. Vaikutti siltä, että he elelivät onnellisen näköisenä ja oloisena ilman nykyajan turhaa kiirettä ja kräässää.

Kävelimme kylän läpi juuri sopivasti koulun päättymisen aikaan ja saimme mukaan 20-30 lasta, jotka halusivat jutella meidän kanssa ja esitellä koko englanninkielisen sanavarastonsa. Juttua riitti jalkapallosta, eläimistä, numeroista ja nimistä-"do you like football - yes, I like", "barcelona, Messi, Galatasary" - "what is your name", "do you like tomato, potato". Siinä sitä sitten käveltiin reilut puolituntia saattaen samalla lapsia koteihinsa.

Illalla menimme hotellilla varaamaamme hierontaan, tai ainakin kuvittelimme varanneemme hierontapaketin. Ensin vaatteet vaihtoon ja pyyhe päälle ja höyrysaunaan lämmittelemään. Hetken siellä istuttuamme tuli pari naista ovelle ja kehotti lähtemään mukaansa - turkkilaiseen saunaan. Sen jälkeen sitten alkoi puolentoistatunnin naisen "hellä" käsittely - hankaus, pesu, vaahdotus, vääntö, kääntö, repiminen, läimäyttely ja huuhtelu. Hetken tauko ja tilan vaihto. Lopuksi öljyhieronta käännellen ja väännellen ja vielä kaiken kruunasi kasvonaamio. Sitten taas tilan vaihto ja lepäämään puoleksitunniksi ennen kuin sai pestä naamarin pois. Kyllä oli "relax" olo. Siis se oli hierontapaketti, johon nämä kuului ja mukavaa vaihtelua perinteiseen hierontaan.


----------------
//vekkari//
----------------

2 kommenttia:

  1. Oli niin huonot yhteydet viimeisessä hotellissa, että luin kommentin vasta viimeisenä aamuna, joten jäi "pöllimättä".

    VastaaPoista