torstai 14. helmikuuta 2013

Kiertoajelu Antalyan ymäristössä

Aamupäivästä startattiin kiertoajelulle Antalyan lähimaastoon. Ensin ajettiin vajaat puolituntia Kursunlun vesiputouksille. Ei mitkään "niekarat" mutta kuitenkin isommat kuin Latviassa olevat Euroopan leveimmät.

Sieltä jatkettiin matkaa Rooman valtakunnan aikaisille kuvassa oleville vedenkeruu- ja vedenjakoraunioille. Matkaa tehtiin vanhan Silkkitien viertä ja käytiin vielä kävelemässä vanhalla sillalla, josta Silkkitie kulki.

Välillä lounastettiin, että jaksettiin taas katsella raunioita sillä vielä oli näkemättä Rooman valtakunnan stadioni ja teatteri. Siinä se aurinkoinen ja ajoittain jopa lämminkin päivä hurahti ryhmämatkaillessa ja hotellille palattiin vähän neljän jälkeen.

Illalla saatiin ihastella upeaa ja pitkäkestoista ukonilmaa salamoineen ja sateineen. Tuli sitten vettä oikein alas asti. Jäi hyvää aikaa tutustua hotellin sauna ja kylpyläosastoon, joka muuten kuului hintaan erilaista saunaa löytyi- turkkilainen, höyry ja vähän kotoisen oloinen kuumuudelta oleva mutta siellä oli voimakas eukalyptuksen tuoksu.

Tätä kirjotellessa meni hotellilta ukkosen takia vielä sähkötkin poikki, että silleen. Vajaa minuutti ihan pimeää.

Aanulla muuten on herätys 5:30 ja lähtö 7:00 seraavan päivän koitokseen koti Kusadasia.
----------------
//vekkari//
----------------

2 kommenttia: